2024.03.29. - Auguszta

Titkos Kert Alapítvány - Beteg gyermekek és családjaik támogatása

Titkos Kert Alapítvány - Beteg gyermekek és családjaik támogatása
Titkos Kert Alapítvány - Beteg gyermekek és családjaik támogatásaA Titkos Kert Alapítvány bemutatkozása: Az alapítvány célja a tartósan beteg, sérült gyermekek, valamint családtagjaik, a lelki sérültek, valamint a gyermekeiket elveszített szülők lelki gyógyulásának a támogatása. Az Alapítvány másodlagos célkitűzése, hogy a tevékenységén keresztül felhívja a társadalom figyelmét a tartósan beteg gyermeket nevelő családok fokozott terheire és ebből fakadó lelki megpróbáltatásaira. Ezen terhek könnyítése céljából az Alapítvány a természet gyógyító erejét felhasználva lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra, a gyász feldolgozására, a kirekesztettség érzésének oldására, a családok megerősítésére.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Valamint mindennapjaik harmóniájának elősegítésére, gyógyító kertek létrehozásán, kertterápiás foglalkoztatáson keresztül.

Az Alapítvány célja továbbá minden olyan nonprofit szervezet támogatása a gyógyító, terápiás közeg biztosításán keresztül, melyek az alapítványi célokkal összhangban segítik a tartósan beteg, sérült gyermekek és családjuk, valamint a lelki sérültek mentális, lelki terhei alól való felszabadítását.

A Titkos Kert Alapítvány részére az adó 1 százalék felajánláshoz az adószám: 18273287-1-13

Adó 1% felajánlása-felhasználása kapcsán további információ: Titkos Kert Alapítvány


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!
bohócdoktor vizit szja 1%