2022.08.16. - Ábrahám

Szegedi Orvostanhallgatók Egyesülete - Fejlesztés, oktatás

Szegedi Orvostanhallgatók Egyesülete - Fejlesztés, oktatás
Szegedi Orvostanhallgatók Egyesülete - Fejlesztés, oktatásA Szegedi Orvostanhallgatók Egyesületének bemutatkozása: A Magyar Orvostanhallgatók Egyesülete (MOE) mára egy, az országot behálózó nemzetközileg elismert közhasznú civil egyesületi szövetség. Munkájával hozzájárul a nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező magyar orvosok oktatásához, laikus oktató programok népszerűsítéséhez és lebonyolításához. Továbbá hazai és nemzetközi kapcsolatok révén lehetőséget biztosít a kutatással foglalkozó hallgatók tapasztalatcseréjéhez. Tagjai csakis önkéntes orvostanhallgatók, akik fizetést nem kapnak.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A szervezetek egymás munkáját segítve, folyamatos kommunikáció és évenkénti két küldöttgyűlés mellett biztosítják a magyar orvosképzés színvonalának emelését és bekapcsolását a nemzetközi vérkeringésbe.

A szegedi hallgatók a MOE keretein belül már az első tíz évben hatalmas lépéseket tettek meg. Az orvostanhallgatók széleskörű érdeklődéséhez alkalmazkodva megannyi szekciót hoztak létre és külön csoportokba szervezték a tagokat.

A Szegedi Orvostanhallgatók Egyesülete részére az adó 1% felajánláshoz az adószám: 18469044-1-06

Adó 1% felajánlása-felhasználása kapcsán további információ: Szegedi Orvostanhallgatók Egyesülete


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!
bohócdoktor vizit szja 1%