2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Magyar Gyermekonkológiai Hálózat - Gyermekmentés

Magyar Gyermekonkológiai Hálózat - Gyermekmentés
Magyar Gyermekonkológiai Hálózat - GyermekmentésA szervezet bemutatkozása: Azért hoztuk létre a Magyar Gyermekonkológiai Hálózatot, mert így a rendszerszintű problémákat megkerülve, közvetlenül azoknak a munkája segíthető, akik a daganatos gyermekek gyógyításában vesznek részt. Míg a ‘60-as évek elején csak a betegek töredéke gyógyult meg véglegesen, ma a Magyarországon évente diagnosztizált 250-300 daganatos gyermek kétharmadát meggyógyítjuk. Természetesen a túlélési esélyeket alapvetően meghatározza a daganat fajtája.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Ennek eredményeként minden 800 fiatal felnőtt korba lépő személy közül 1 valamely gyermekkori rákos betegség túlélője. E hatalmas előrelépés nagyrészt annak köszönhető, hogy a betegeket a 4 évtizede működő Magyar Gyermekonkológiai Hálózat 8 gyógyító és 1 rehabilitációs központjában, egységes terápiás és szupportációs elvek mentén, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek gyógyítják.

A Magyar Gyermekonkológiai Hálózat hozta létre és működteti a beteg gyermekek demográfiai és a kezeléssel kapcsolatos adatait tartalmazó Országos Gyermektumor Regiszter (OGYR)-t is.

A Magyar Gyermekonkológiai Hálózat részére az adó 1% felajánláshoz az adószám: 18137587-1-43

Adó 1% felajánlása-felhasználása kapcsán további információ: Magyar Gyermekonkológiai Hálózat


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!
bohócdoktor vizit szja 1%