2022.08.16. - Ábrahám

Mivilágunk Alapítvány - Autizmussal élők támogatása, segítése

Mivilágunk Alapítvány - Autizmussal élők támogatása, segítése
Mivilágunk Alapítvány - Autizmussal élők támogatása, segítéseA Mivilágunk Alapítvány bemutatkozása: A MiVilágunk Alapítványt - amely 2011 februárjában jegyeztek be – azzal a céllal hoztuk létre, hogy az elmúlt húsz évben e területen megszerzett tudásunkkal és tapasztalatainkkal részt vegyünk az autizmussal élő gyermekek ellátásában és családjaik segítésében. Működési helyünk Óbudán, az Új Udvar Üzletházban helyezkedik el. Fontos számunkra, hogy a hozzánk forduló családokat szakszerű tanácsokkal lássuk el a harmonikus életvezetés kialakításában, ezért számukra rendszeresen szülői értekezleteket, szülőklubot és képzéseket szervezünk.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Ezeken az eseményeken meghívott szakemberek adnak tájékoztatást, és nyújtanak gyakorlati tanácsokat a családokban felmerülő problémák megoldására.

Tevékenységünk kiterjed arra is, hogy kapcsolatba lépjünk a hozzánk járó, autizmussal élő gyermekeket ellátó közoktatási intézményekkel, és a pedagógus kollégák kérésére konzultálunk a gyermek fejlesztésének lehetőségeiről.

Biztosak vagyunk abban, hogy alapítványunk tevékenysége valós társadalmi igény kielégítésére irányul, és az egészségügyi-oktatási ellátás egy ma még hiányos területén tesz jó szolgálatot.

A Mivilágunk Alapítvány részére az adó 1 százalék felajánláshoz az adószám: 18217177-1-08

Adó 1% felajánlása-felhasználása kapcsán további információ: Mivilágunk Alapítvány


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!
bohócdoktor vizit szja 1%