2021.07.23. - Lenke

IVF-MEDICAL Alapítvány

Az IVF-MEDICAL Alapítvány bemutatkozása: Az alapítvány kivizsgálásokon és kezeléseken túl, a szervezeten kívüli mesterséges megtermékenyítés (in vitro ferilizáció) hazai gyakorlatban való megismerését, terjesztését hivatott támogatni.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az alapítvány hozzájárul, hogy a programban minél több rászoruló pár részesülhessen. Támogatja a folyamatos fejlesztések, beruházások költségeit, lehetővé téve az eredményes orvosi kutatói munkát.

A korszerű kutatómunkának és fejlesztések kiváló eredmények elérését teszi lehetővé a kórház falai között. Mára a klinikai terhesség aránya több mint 40%, és a megszületett babák aránya meghaladja a 30%-ot. A Szent János Kórházban számos olyan új technika valósulhatott meg elsőként Magyarországon, amelyek a mesterséges megtermékenyítés eredményességében mérföldkőnek számítanak. Ilyen például az élő petesejt génállományának láthatóvá tétele. A fagyasztott petesejt felengedését követő sikeres megtermékenyítés után hazánkban a világon 85-ként egészséges gyermek született. Ezzel a rendkívüli eredménnyel Magyarország a nyolcadik helyet vívta ki magának a világon. Az Országos Egészségügyi Pénztár által finanszírozott lombikbébi programok több mint 15%-át végzik el a Budai Meddőségi Centrumban. Az intézményben folytatott munka kiemelkedő jelentőséggel bír hazánkban és Közép- Európában egyaránt.

Az IVF-MEDICAL Alapítvány részére az adó 1%-os felajánláshoz az adószám: 18233298-1-43

Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!
bohócdoktor vizit szja 1%