2021.11.27. - Virgil

Dunakesziért Mentők Alapítvány

A Dunakesziért Mentők Alapítvány bemutatkozása: A Dunakesziért Mentők Alapítvány segítséget nyújt Dunakeszin és Fóton önálló, jól felszerelt orvosi ügyeleti autóval, külön személyzettel: orvossal és sürgősségi betegellátásban jártas ápolóval.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Kivonuló személyzetünk 1 fő sürgősségi betegellátásban jártas orvosból és 1 fő szakápolóból áll. Az autókon minden olyan mentéstechnikai eszközök megtalálhatóak, amire szükség van a sürgősségi betegellátásban (sürgősségi orvosi diagnosztikai és terápiás eszközök, sürgősségi gyógyszerek, mentéstechnikai eszközök, stb.). Nagy előnye a Nappali Orvosi Ügyeletnek, hogy a településen marad a beteg ellátását követően is, ezért ha egy újabb rosszullét miatt hívás érkezik be, akkor azonnal tud indulni a következő beteghez.

Milyen esetekben hívható az ügyelet?

-ha baleset, sérülés történt
-ha életveszély áll fenn (eszméletlen állapot, agyvérzés gyanúja, súlyos vérzés, mérgezés, stb.)
-ha erős fájdalom, vagy aggasztó tünet lépett fel (szívinfarktus gyanúja, nehézlégzés, égési sérülés, hirtelen kialakult viselkedészavar, hirtelen meginduló szülés), tehát olyan eseteket látunk el, ahol másodperceken múlhat egy ember élete!

A Dunakesziért Mentők Alapítvány részére az adó 1%-os felajánláshoz az adószám: 18726943–1–13

Adó 1 százalék kapcsán további információ: Dunakesziért Mentők Alapítvány


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!
bohócdoktor vizit szja 1%