2020.11.27. - Virgil

Mosolygó Kórház Alapítvány

A Mosolygó Kórház Alapítvány bemutatkozása: A Mosolygó Kórház Alapítvány zenészei és művészei előadást tartanak a kórházba került emberek betegágyainál, hogy ezzel javítsanak a hangulatukon és ily módon meggyorsítsák gyógyulásukat.
Adó 1 százalék, adóbevalláskor, adószám megadásával
Minden információt megtalál oldalunkon, hogy adóbevalláskor az adó 1% felajánlása a lehető legjobb helyre kerülhessen! Adó 1% felajánlásakor ne feledje, hogy a kiválasztott szervezet adószámának pontos megadásával jut célba az 1%-os támogatás! Ha elakadna, adó 1 százalék felajánlás kapcsán kérjen könyvelőjétől, bérszámfejtőjétől segítséget! Nagyon szépen köszönjük adó 1 % felajánlását, nagy segítség az egyesületek / alapítványok jotékony programjainak sikerességéhez.
Bár első sorban a gyerekek a Mosolygó Kórház páciensei, az Alapítvány arra törekszik, hogy a mosolya eljusson az idős és a más gondozó-otthonokba került emberekhez is.

A Mosolygó Kórház hisz benne, hogy a „A mosoly gyógyít”.

Ezért a küldetésünk:

- A kórházban tartózkodó gyerekek hangulatának javítása a betegágyaik mellett profi művészek és művészeti önkéntesek közreműködésével.

- Kiterjeszteni tevékenységi körünket a fizikailag és mentálisan hátramaradott gyermekeket megsegítő intézményekre és idősek otthonára is.

- Miközben továbbra is Magyarország a bázisunk, már további 8 országban működik hasonló szellemben Mosolygó Kórház és terveink közt szerepel még tovább terjeszkedni.

A Mosolygó Kórház Alapítvány részére az adó 1%-os felajánláshoz az adószám: 18115532-1-42

Adó 1 százalék kapcsán további információ: Mosolygó Kórház Alapítvány


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!
Adó 1 százalék, adóbevalláskor, adószám megadásával
Minden, amit az adó egy százalék kapcsán tudni kell ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek ismertetői. Az szja 1+1% felajánlással segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos. Adó 1 százalék felajánlás révén segítsen Ön is!