2023.12.01. - Elza

Nagykovácsi Természet-és Környezetvédő Egyesület

A Nagykovácsi Természet-és Környezetvédő Egyesület bemutatkozása: A Nagykovácsi Természet-és Környezetvédő Egyesületet néhány lelkes helyi lakos alapította, olyanok, akik aktívan is tenni akarnak valamit a körülöttük lévő szép természeti környezet megóvásáért.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az alapítás óta eltelt időben kiderült, hogy bár kis lépésekkel, de lehetséges eredményesen tevékenykedni a környezetünkért, civil módon, hatalom nélkül is. Az Egyesület a kezdetektől kereste a kapcsolatot a hivatalokkal és hatóságokkal is, mindenkor a segítés szándékával. Több területen is sikerült eredményesen együttműködni az Önkormányzattal, a Duna Ipoly Nemzeti Parkkal, a Pilisi Parkerdővel, Levegő munkacsoporttal...stb. Kirándulások, előadások közös szervezésével jobban megismertük egymást és közelebb hoztuk Nagykovácsi lakóit ezekhez a szervezetekhez.

Szervezett kirándulásainkkal arra törekszünk, hogy jobban megismerjük, megismertessük a falu különlegesen szép környezetét.

Közvetlen terveink között szerepel, hogy a biciklizést lehetővé tegyük Nagykovácsiban és Budapestre, és a szelektív hulladékgyűjtést kiterjesszük. Ezáltal Nagykovácsi lakósságát környezettudatosabbá tegyük.

A Nagykovácsi Természet-és Környezetvédő Egyesület részére az adó 1%-os felajánláshoz az adószám:

Adó 1 százalék kapcsán további információ: Nagykovácsi Természet-és Környezetvédő Egyesület


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!
bohócdoktor vizit szja 1%