2021.10.17. - Hedvig

Fejér Megyei Sclerosis Multiplexesek Egyesülete

A Fejér Megyei Sclerosis Multiplexesek Egyesületének bemutatkozása: A Fejér megyében élő SM betegek életminőségének javítása, meggyengült kapcsolataik erősítése szűkebb és tágabb környezetükben. Az egészséges társadalom megismertetése a betegség főbb jellemzőivel a szükséges segítség megszerzése érdekében.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A társadalmi integráció érdekében erősíteni kívánjuk a betegek és az őket segítő civil szervezetek elfogadását. Küldetésünk, hogy az egészségügyi ellátás részeként olyan szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek elősegítik a betegek folyamatos pszihés és fizikai rehabilitációját. Céljaink elérése érdekében szem előtt tartjuk a küldetésben megfogalmazottakat.

Egyesületünk szervezeti felépítését úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legjobban szolgálja a betegek és az egyesület érdekeit, biztosítsa a stabil működés feltételeit. A mindennapi működésünk során a vezetőség és a tagok is új ötletekkel állnak elő, javaslataikkal hatékonyan segítik dinamikusan fejlődő közösségi életünket.

Fontosnak tartjuk a célcsoport felkutatását, bővítését és rendszeres, korrekt tájékoztatását. Ennek érdekében jó kapcsolatot tartunk fenn a neurológiai központtal, a szociális ellátó központokkal, társszervezetekkel és a megyében élő segítő szakemberekkel.

A Fejér Megyei Sclerosis Multiplexesek Egyesülete részére az adó 1% felajánláshoz az adószám: 18492886-1-07

Adó 1 százalék kapcsán további információ: Fejér Megyei Sclerosis Multiplexesek Egyesülete


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!
bohócdoktor vizit szja 1%