2020.11.25. - Katalin

Szentendrei Kinizsi Honvéd Sportegyesület

Szentendrei Kinizsi Honvéd Sportegyesület
Szentendrei Kinizsi Honvéd SportegyesületA Szentendrei Kinizsi Honvéd Sportegyesület bemutatkozása: Egyesületünk 2005-ben alakult. Alapvető célkitűzésünk, hogy segítsük a laktanyában dolgozó valamint a kiképzésen résztvevő hivatásos, szerződéses és hallgatói állományt fizikai felkészültségének megteremtésében és szinten tartásában, és lehetőséget biztosítsunk ezen állomány, illetve családtagjaik egészséges életmódra neveléséhez. Lehetőségeinkhez mérten több szakosztályban is biztosítjuk a magas színvonalú utánpótlás nevelést.
Adó 1 százalék, adóbevalláskor, adószám megadásával
Minden információt megtalál oldalunkon, hogy adóbevalláskor az adó 1% felajánlása a lehető legjobb helyre kerülhessen! Adó 1% felajánlásakor ne feledje, hogy a kiválasztott szervezet adószámának pontos megadásával jut célba az 1%-os támogatás! Ha elakadna, adó 1 százalék felajánlás kapcsán kérjen könyvelőjétől, bérszámfejtőjétől segítséget! Nagyon szépen köszönjük adó 1 % felajánlását, nagy segítség az egyesületek / alapítványok jotékony programjainak sikerességéhez.
A Sportegyesület célja:

- a tagok rendszeres sportolásának, testedzésének biztosítása, az ilyen igények felkeltése;
- tagjai, valamint a szentendrei honvédségi bázison szolgálók sporttevékenységének biztosítása, a rendszeres testedzés és sportolás feltételeinek garantálása, versenyek, tanfolyamok szervezése;
közös érdekeik védelme;
- a társadalmi öntevékenység és közösségi élet kibontakoztatása;
- tevékeny részvétel az egészséges életmódra nevelésben;
- a sportegyesülettel kapcsolatban lévő oktatási, nevelési intézmények tanulói részére a spor-tolási, testedzési lehetőségek megteremtése, szabadidősportjának segítése;
- sportkapcsolatok létesítése és fejlesztése.

A Szentendrei Kinizsi Honvéd Sportegyesület részére az adó 1% felajánláshoz az adószám: 18709728-1-13

Adó 1% felajánlása-felhasználása kapcsán további információ: Szentendrei Kinizsi Honvéd Sportegyesület


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!
Adó 1 százalék, adóbevalláskor, adószám megadásával
Minden, amit az adó egy százalék kapcsán tudni kell ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek ismertetői. Az szja 1+1% felajánlással segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos. Adó 1 százalék felajánlás révén segítsen Ön is!