2020.11.25. - Katalin

Szolnoki Honvéd Sportegyesület

Szolnoki Honvéd Sportegyesület
Szolnoki Honvéd SportegyesületA Szolnoki Honvéd Sportegyesület bemutatkozása: Az egyesület célja a társadalom és az egyén közös érdekeinek kielégítése a sport vonatkozásában, a munkaviszonyban és a polgári jogi viszony keretében megbízás alapján folytatott sporttevékenység kivételével. A sportegyesület alapvető feladata a hallgatók, a növendékek, a hivatásos állomány, a közalkalmazottak, valamint ezek családtagjaik, és a katonasportolók magas szintű sporttevékenységének biztosítása, a sportolói utánpótlás és -nevelésben való részvétel.
Adó 1 százalék, adóbevalláskor, adószám megadásával
Minden információt megtalál oldalunkon, hogy adóbevalláskor az adó 1% felajánlása a lehető legjobb helyre kerülhessen! Adó 1% felajánlásakor ne feledje, hogy a kiválasztott szervezet adószámának pontos megadásával jut célba az 1%-os támogatás! Ha elakadna, adó 1 százalék felajánlás kapcsán kérjen könyvelőjétől, bérszámfejtőjétől segítséget! Nagyon szépen köszönjük adó 1 % felajánlását, nagy segítség az egyesületek / alapítványok jotékony programjainak sikerességéhez.
A sportegyesület céljának megvalósítása érdekében együttműködik bázisaival, illetve működési területének állami és társadalmi szerveivel, Szolnok város és vonzáskörzetének sportolási igényeinek kielégítése érdekében.

Közhasznú (cél szerinti) tevékenysége:

a, Sportolási lehetőség biztosítása
b, sportversenyek szervezése, lebonyolítása
c, szakosztályok működtetése, tagjainak versenyen való részvétel támogatása
d, utánpótlás nevelés
e, edzőtáborok, sporttáborok szervezése, szakmai irányítása
f, önvédelmi sport tanfolyamszerű oktatása,
g,egészségmegőrzés, betegség megelőzés, gyógyító-, egészségügyi, rehabilitációs
tevékenység,
h, nevelés, oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés
i, az edzőtáborok, sportversenyek résztvevőinek étkezés, szállás biztosítása közvetített
szolgáltatás formájában térítés ellenében.

A Szolnoki Honvéd Sportegyesület részére az adó 1% felajánláshoz az adószám: 19866839-1-16

Adó 1% felajánlása-felhasználása kapcsán további információ: Szolnoki Honvéd Sportegyesület


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!
Adó 1 százalék, adóbevalláskor, adószám megadásával
Minden, amit az adó egy százalék kapcsán tudni kell ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek ismertetői. Az szja 1+1% felajánlással segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos. Adó 1 százalék felajánlás révén segítsen Ön is!