2021.07.23. - Lenke

Magyar-Finn Társaság

Magyar-Finn Társaság
Magyar-Finn TársaságA Magyar-Finn Társaság bemutatkozása: Az "első" Magyar - Finn Társaság 1937. szeptember 25-én alakult. Ez az időpont nem azt jelentette, hogy korábban nem volt finnbarát társasági élet. A Magyar - Finn Társaság finn megfelelője az 1950-ben alapított Finn - Magyar Társaság. A két társaság közreműködik a magyar - finn államközi kulturális egyezményben említett célok megvalósításában, így például évente 5 - 5 baráti köri tag állami nyári intenzív nyelvtanfolyamon való részvételének megszervezésében. Együttműködünk az egymás országában felváltva sorra kerülő finn / magyar iskolai hét szervezésében, lebonyolításában.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Rendszeresen országos ünnepélyen emlékezünk meg Finnország nemzeti ünnepéről, a függetlenség napjáról ( dec.6. ),hasonlóképpen a finnek is megülik a magyar ünnepeket.

Mindkét társaság a hagyományos testvérvárosi konferenciák szervezői közé tartozik ( a kilencedik 2003-ban Balatonfüreden volt ).

A Magyar - Finn Társaság sok és sokféle támogatást kap a Finn - Magyar Társaságtól és a Finn Köztársaság budapesti nagykövetségétől.

A Magyar-Finn Társaság részére az adó 1% felajánláshoz az adószám: 19017004-1-42

Adó 1% felajánlása-felhasználása kapcsán további információ: Magyar-Finn Társaság


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!
bohócdoktor vizit szja 1%