2021.11.27. - Virgil

Ágacska Alapítvány az Örökbefogadásért és a Családokért

Ágacska Alapítvány az Örökbefogadásért és a Családokért
Ágacska Alapítvány az Örökbefogadásért és a CsaládokértAz Alapítvány bemutatkozása: Alapítványunk 2003. januárjában jött létre örökbefogadó szülők és örökbefogadással foglalkozó szakemberek kezdeményezésére. Szervezetünk legfontosabb célkitűzése: elsősorban egy olyan támogató csoport megteremtése örökbefogadó vagy örökbefogadni szándékozó szülőknek, ahol segítséget kaphatnak az örökbefogadással az örökbefogadott gyermek felnevelésével kapcsolatosban. Szülőklubbal, felkészítő programokkal, tanácsadással, családterápiával, és más családtámogató módszerekkel segíti hozzá a családokat a harmonikus, biztonságos működéshez.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

- további céljaink az örökbefogadással kapcsolatos ismeretek eljuttatása az örökbefogadásban érintettek és a tágabb környezetük felé. Ezen cél eléréséhez tanfolyamokat szervezünk, ismeretterjesztő kiadványokat készítünk az örökbefogadásról.

- fontos célkitűzésünk az is, hogy azok a párok, gyermekek, családok, akik pszichés problémákkal küzdenek mihamarabb megfelelő segítséget kapjanak problémáik megoldásához. Az Ágacska Alapítvány törekszik arra, hogy a legszéleskörűbb színvonalas szakmai szolgáltatást nyújtsa az örökbefogadó családok és örökbe fogadás előtt állók lelki egészségének fenntartása érdekében.

Az Ágacska Alapítvány az Örökbefogadásért és a Családokért részére az adó 1% felajánláshoz az adószám: 18247576-1-43

Adó 1% felajánlása-felhasználása kapcsán további információ: Ágacska Alapítvány az Örökbefogadásért és a Családokért


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!
bohócdoktor vizit szja 1%