Állatmenhely, Állatvédelem - Adó 1% felajánlás
Adó
1%

Adószám: 1 8 4 6 4 6 5 4 - 1 - 0 6 Adó1% felajánlása életet ment!

kutyaotthon, állatmenhely, állatotthon adóbevallás adó 1% támogatás

A négylábú védencek nevében is hálásan köszönjük mindazok támogatását, akik adó 1% felajánlással az állatok mentését segítik. Angyalaink nélkül a gazdátlan négylábúak nem juthatnának védelem alá, az állatvédelmi tevékenység az adó egy százalékának felajánlása nélkül nem lenne ilyen eredményes. Az Orpheus Gazdikereső Programja havi átlag 30-50 állatot juttat új, szerető gazdihoz, jelenleg rengeteg otthon nélküli állat várja a segítséget. Minden állatmentő tevékenységkor a hála a segítők felé irányul, akik nélkül a feladatok megoldatlanok maradnának. Köszönjük!

Állatmentéskor gyakran találunk dobozban út szélére dobott, zacskóba kötözött, fára akasztott kutyust / cicust. Miért? Mert sokan buták... Az egyesület „…legjobb annak a kóbor állatnak, amelyik meg sem születik…” jelmondata nagy igazság, hiszen ha nem engedné a gazdi az állatok szaporodását, nem képződne kóbor állat sem. Ezzel ellentétben sokan felelőtlenül magukhoz vesznek állatokat, amit hamar megunnak és utcára dobnak. A probléma alapja, hogy sokkal több állatot szaporítanak az emberek, mint amennyi felelős gazda van, így bárki bármikor szerezni tud – akár fajtiszta – kutyust, cicust vagy más hobbiállatot, akiknek egy része utcára dobás révén pusztulásra van ítélve.

Főbb állatvédelmi feladatkörök, melyekhez az adó egy százalék támogatás nagyban hozzájárul:

  • állatok mentése (kidobott cicákat és kutyákat),
  • meggyógyított állatok számára örökbefogadók felkutatása,
  • "SintértNE!" településfejlesztés,
  • oktatás, szemléletformálás élményprogramok,
  • "Állatrendőrségért" Mozgalom.
Támogatása ÉLETET ment!

Adó
1%

Adó 1% felajánlás az állatok megmentésére! Adó1% felajánlása életet ment!

Bemutatkozunk:

Az Orpheus Állatvédő Egyesület közhasznú szervezet. Az egyesület 1999 óta több tízezer állatot mentett meg. A szervezet problémamegoldó, gazdikereső, szemléletformáló, gyógyító, állatmentő, oktató / nevelő tevékenysége rengeteg anyagi ráfordítást igényel. Az egyesület gazdikereső programja révén az örökbefogadók megmentésre váró házi kedvencekből válogathatnak. Minden egyes állat örökbeadása révén életet ment a szervezet.

  • Mentsünk együtt ÉLETET!
  • Legyél Te is Állatvédő!
  • Segítsd az Állatok megmentését!
adó1százalék cicamentés

Az állatmentő tevékenységünk nem sikerülne, ha a támogatók, segítők, önkéntesek, munkatársak szorgalma nem lenne maximális.