Karitáció Alapítvány - Adó 1% felajánlás
Adó
1%

Adószám: 1 9 5 6 0 5 4 0 - 1 - 0 6 Adó1% felajánlása életet ment!

gyógyító bohócdoktorok támogatása adó 1%

A KARITÁCIÓ Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány működteti a Gyógyító Bohócdoktorok Csapatot, melynek célja, hogy beteg, sérült gyermekek számára a sokszor kínokat jelentő betegségeket, a sokszor állandó fájdalmakat jelentő kezeléseket felváltsa élményekre, nevetésre, vidámságra, ezáltal terelve a gyerekeket a gyógyulás felé. A programok a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára INGYENESEK. A vidám bohócdoktorkodás végén - mindenki nagy örömére - rendszerint ajándékozás és szeretet honol.

Adó 1% felajánlása Önnek mindösszesen 1 perc, az alapítványnak életmentő segítség! Adó egy százalékát hálás köszönettel fogadja a KARITÁCIÓ Alapítvány. A közhasznú szervezet segítő munkája önzetlen adó 1% felajánlása nélkül nem lenne ennyire sikeres. Az adó egy százalék felajánlás nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segíthet vele! Az adó egy százalékra a KARITÁCIÓ Alapítvány törvényileg jogosult. A támogatását a szervezet a közhasznú létesítő okiratában leírt segítő munkájára (gyógyításra, szociális feladatokra) fordítja. Segítségét az adó 1% felajánlása kapcsán hálásan köszönjük!

KARITÁCIÓ Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány

Adószám (adó 1% felajánláskor ezt adja meg):
19560540-1-06


Törvényszéki bejegyző végzés száma: Pk. 60.140/2008/4

Bohócdoktorok hivatalos bankszámlaszáma (CIB Bank):
10700062-48244909-51100005

A Gyógyító Bohócdoktorok nevetéssel gyógyítanak:

  • hiszen a fizikai gyógyítást a szellemi stabilitás nagyban segíti,
  • a jókedv, a vidámság már önmagában is csodatevő,
  • a belső labilitást felváltja a stabilitás,
  • élményt és pozitív gondolatokat ébresztünk,
  • beindítjuk az elnyomott öngyógyító ösztönvilágot.
Támogatása ÉLETET ment!

Ép testben ép lélek - tartja a közmondás, és valóban: a testi és lelki erőnlét szorosan összefügg. Nem csak a test a fontos, hanem a szellem egészségével is sűrűbben kell foglalkozni, még egészségesen is. És még sokkal jobban, ha egy gyermek a testet megpróbáltató betegséggel küzd vagy a gyógykezelés mellékhatásai kritikus állapotúra rontják a szellemet. A Bohócdoktoraink munkája az alap gyógyító munka eredményéhez jókora plusz potenciát ad, így a bohócdoktorkodás működtetése életbevágóan fontos.

Adó
1%

Mentsünk együtt ÉLETET! Adó1% felajánlása életet ment!

A Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktorok Csapat országos kiterjedésű segítő tevékenységét semmiféle normatív támogatás nem segíti, így adó1százalék felajánlása minden tekintetben pótolhatatlan segítség!

A Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktorok Csapata a hétköznapok mellett a jeles napokon, ünnepek idején (adventkor, húsvétkor, gyermeknapon, szabadnapokon) is segíti a gyerekek gyógyítását. Mikuláskor és karácsonykor sem tétlenkedtünk:


  • Mentsünk együtt ÉLETET!
  • Segítse a gyermekmentő bohócdoktorkodást!
  • Mentsük meg a megmenthetőt!
  • Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek!
adó1százalék bohócdokik

A bohócdokik gyermekmentő tevékenysége nem sikerülne, ha a támogatók, segítők, önkéntesek, munkatársak szorgalma nem lenne maximális. Köszönjük figyelmét és odaadását!

Adóbevalláskor az adó 1% felajánlása kapcsán gondoljon a gyógyító bohócdoktorokra

Játék, arcfestés, bábszínház, játszóház, ének - zene...

Az adó 1% felajánlás azért is fontos, mert az 1%-al úgy támogatsz, hogy nem kell adnod semmit! Sajnos Magyarországon tíz adózóból hat adófizető nem adja oda adó egy százalékát a hasznos munkát végző civil szervezeteknek. Adó egy százalék felajánlással úgy lehet támogatni fontos gyermekmentő és gyógyító programjainkat, hogy az közben Neked semmibe sem kerül. Adó 1 százalék felajánlás fontos és nagyon sokat jelentő támogatási forma! Adóbevalláskor az szja 1% felajánlása óriási segítség! Támogatásod, segítséged, figyelmed nagyra értékeljük és a mosolygós és gyógyuló gyermekek nevében hálásan köszönjük!

Az adóbevalláskor az adó 1+1% kapcsán a gyermekmentésre, gyógyításra felajánlható adó 1 százalék felajánlás fontos segítség. Emellett egész évben örömmel fogadjuk tárgyi, eszmei, anyagi, kapcsolati támogatás felajánlását is! Segítséged, a legapróbb támogatás is nagyon sokat jelent!

Az személyi jövedelemadó 1+1% felajánlása nem kerül semmibe a felajánlónak, ugyanakkor kiemelt fontosságú a civil szervezetek, így a Karitáció Alapítvány tevékenységének segítésében.

Segítségét hálásan köszönjük!