MÁTRIX Alapítvány - adó 1% felajánlás
Adó
1%

Adószám: 1 8 4 7 2 2 7 3 - 1 - 0 6 Adó1% felajánlása életet ment!

gyermek mentő adó 1 százalék

Kérjük támogassa a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány gyermekmento, szociális, segíto tevékenységét!

Betegeket, elesetteket, bajban lévőket, éhezőket, halmozottan rászorulók túlélését segíti a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány. A szervezet csodacsapata, ha kell nagybeteg pici gyerekeket gyógyíttat, élelmiszert oszt, eszközöket adományoz, sportot / táborozókat támogat, környezetet véd, ifjúsági klubokban elkallódó fiatalokat terel és foglalkoztat, tehetségeket gondoz. Az alapítvány misszója segíteni a társadalom fenntartható fejlődését, a lakosság boldogulását, a környezetünk védelmét, az egészségessé válást. Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek!

Adóbevalláskor vagy utána május közepéig az adó 1% felajánlást, a rendelkező nyilatkozat kitöltést ne felejtse el! A személyi jöve- delemadó 1% felajánlása az adóbevallás elkészítésekor fontos. Az adó 1 százalékról rendelkezés nem kerül semmibe sem! Az SzJA bevallásakor szánjon 2 percet az adó 1%-ának felajánlására is! Adó egy százaléka felajánlásával életet menthet, fontos dolgokban segédkezhet ezáltal. Adóbevalláskor az adó 1% felajánlás kapcsán kérje könyvelője vagy bérszámfejtője segítségét is!

Alapítványunk évente megközelítőleg húszezer alkalommal segít egyént, csoportot, intézményt.

A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány ÉLETMENTŐ programjai:

  • gyermekmentő steril ház,
  • élelmiszerosztás, élelmezés támogatása,
  • gyermekétkeztetés,
  • rászoruló tehetségek támogatása,
  • betegségmegelőző szűrőprogramok,
  • adományosztó központ,
  • adományosztás.

gyermekvédelem támogatása adó 1% felajánlással

Támogatása ÉLETET ment!

Adó
1%

Mentsünk együtt ÉLETET! Adó1% felajánlása életet ment!

MÁTRIX Közhasznú Alapítvány

Adószám (adó 1% felajánláskor ezt adja meg):
18472273-1-06

Törvényszéki bejegyző végzés száma: Pk. 60.205/2003.

Hivatalos bankszámlaszám (CIB Bank):
11735005-20510350

A gyermekmentő tevékenységünk nem sikerülne, ha a támogatók, segítők, önkéntesek, munkatársak szorgalma nem lenne maximális. Figyelmét, segítségét, odaadását hálásan köszönjük!Adóbevalláskor az szja 1% felajánlásával is segíthet!

Alapítványunk által évente tízezernél több adomány jut el nélkülöző családokhoz, egyedül élő - idős emberekhez, közösségekhez, intézmények lakóihoz. ...rászorulókat segítünk... Adományozás és adománygyűjtő tevékenységünk Ön nélkül nem lehet teljesen sikeres! Várjuk adó 1% felajánlása mellett tárgyi adomány felajánlását, adományozási tevékenységünkhöz céges adomány felajánlása is nagy segítség! Ne gondoljon óriási dolgokra, a legapróbb felajánlás, segítő adomány (minden apró segítség) is óriási jelentőségű! Sok kicsi adományból lesz a társadalom szintjén pótolhatatlan segítség! Kérjük kísérje figyelemmel adományozó és segítő tevékenységeinket! Figyelmét, adományát, segítségét, közbenjárását a rászoruló támogatottak nevében is hálásan köszönjük!

Támogassa a gyermekek gyógyulását, akár az adó 1 százalék felajánlásával

Az szja 1+1 % felajánlásával úgy segítheti a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett adományozói programjait, illetve a nagyon fontos Sterilház Gyermekmentő Központot, hogy az Önnek semmibe sem kerül. A szegedi alapítvány az egész országban támogatja a beteg gyermekek gyógyulását. A krízisben lévő, beteg gyerekek gyógyítása és a gyermekvédelem a gyermekmentő alapítvány számára kiemelkedően fontos feladat. Az alapítvány beteg gyermekek gyógyulásáért nem csak a steril szobák biztosításával tesz, a gyermekek támogatása több különböző módon is történik. Gyermek támogatás kapcsán fontos tevékenységi körünk az adományosztás. Egyik az alapítvány számos programja közül a Centerke Adományozó Központ, mely évente tízezernél több alkalommal segít nélkülözőket ruhával, cipővel, bútorral, könyvekkel. Az alapítvány által működtetett / támogatott gyermekmentő programok közül érdemes megemlíteni a mesedoktorok gyógy-varázsát vagy a bohócdokik (bohócdoktorok) terápiás programjának működtetésében való szerepvállalást is.
Az egy százalék felajánlás révén segítőink úgy tehetnek a rászorulókért, hogy az így egy fillérjükbe sem kerül. Adóbevalláskor adó 1+1% felajánlás megtétele nélkül is ugyanannyi a befizetendő adó, így adóbevallás 1 százalék felajánlás megtételével válik teljessé. Az 1 százalék felajánlás, azaz 1+1 százalék célba juttatása társadalmi felelősségvállalás szempontjából lényeges dolog. Adóbevalláskor, a könyvelés elkészítésekor ajánlja fel az adó 1%-át a gyermekmentő alapítvány részére, a beteg gyermekek gyógyulása érdekében.

Hogy miért is fontos adóbevallás beadásakor az adó 1 százalék felajánlása, a befizetett adó 1+1%-ának felajánlása?! Az adó 1 % felajánlás egy olyan támogatási forma, mely nem kerül a felajánlónak semmibe sem, de az adó 1 százalék felajánlás mégis óriási segítség, hiszen adó 1% támogatást jelent a kedvezményezett alapítványnak! Az 1% felajánlás nélkül az egy százalék felajánlás meg nem tétele nélkül az adóbevallás ugyanúgy adófizetést igényel. Az szja 1% felajánlással a befizetett adó 1%-nyi része a Mátrix Alapítvány által működtetett Steril házában a gyermekmentő - gyógyító tevékenységekre is juttatható. Az Szja 1 százalék összege is rendkívül jó célra is juttatható. Az szja 1% felajánlás fontos és életmentő! Az szja 1% a beteg gyermekek támogatása kapcsán a legjobb helyre kerül. Kérjük kísérje figyelemmel egész évben, folyamatosan működő segítő tevékenységünket!

Az adóbevallás idején, az adó 1 százalék felajánlás révén az alapítvány beteg gyermekekért történő fontos küldetését segíti! Az adó 1+1 felajánlással tehet a betegségből gyógyulni akaró picik révbe éréséért. Az adó 1 százalék egy olyan támogatási eszköz, mely nem terheli meg a segítőt, hiszen az adóbevallások idején felajánlás nélkül is be kell fizetni az államkasszába. Az adó 1+1% felajánlása életet ment! Az adó 1 % felajánlás megtétele két percig sem tartó tevékenység, így az adóbevallás idején a fontos procedúra könnyedén elvégezhető. A Mátrix Alapítvány Sterilháza (alapítvány daganatos gyermekek gyógyulásáért) a gyerekekért van. A Mátrix Közhasznú Alapítvány 2003 óta működő, közhasznú alapítvány, teljesen nyilvános munkát végző szervezet. Az alapítvány adószáma megtalálható ezen az internetes oldalon (Adó 1% hoz az alapítvány adószám: 18472273-1-06). Az alapítvány a számára felajánlható szja 1 % segítő támogatást Köszönettel fogadja. A gyermek támogatás segítésével minden szja 1 százalék felajánlás felajánló / támogató nagymértékben segíti. Az szja 1 százalék (adóegyszázalék) célba juttatásáért ön is tehet! Az szja 1+1 % felajánlás fontos és érdemes. Kérje ki adótanácsadója, könyvelője, bérszámfejtője segítségét, hogy az adó1%-ról való rendelkezése a NAV részéről biztos elfogadható legyen. Nagy megtiszteltetés volna, ha a személyi jövedelemadó 1+1 % felajánlása mellett megismerné a gyermekmentő alapítvány tevékenységét, egész évben nyomon követné a közhasznú alapítvány programjait, rendezvényeit, gyermekmentő tevékenységét.

Együtt tehetjük jobbá, sikeresebbé, tartalmasabbá és jótékonyabbá közösségünket!

Felajánlását, segítségét hálásan köszönjük!