2024.03.28. - Gedeon, Johanna

TordasZoo Állatmentő Farm Kiemelten Közhasznú Alapítvány

A TordasZoo Állatmentő Farm Kiemelten Közhasznú Alapítvány bemutatkozása: Sok különleges ember egy különleges ügyért. Valami olyat csinálunk, ami nem mindennapi: életeket, állatokat mentünk, szeretünk, foglalkozunk velük, tanítjuk őket... fáradhatatlanul, éjjel, nappal, hidegben, melegben, viharban, napsütésben, esőben, fagyban... minden áron... az ésszerű határokon belül... bár néha azokon túl is ...
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elhivatottság - Az állatok feltétlen szeretete - A tőlük kapott boldogság, vidámság - Sok száz felejthetetlen, hálás szempár - A természet szeretete - A szabadság szeretete - A magyar fajták szeretete, népszerűsítése, megőrizni akarása - Tanítás - Gyógyítás - Az emberek életét szebbé, tartalmasabbá tenni - A gyerekeknek mosolyt és boldogságot csalni az arcára - Segíteni a rászorulóknak.

Mindezeken túl még nagyon sok olyan tényező, amit azok az emberek, akik társként élnek bármilyen négylábúval tudnak, akik pedig nem, azok ha figyelmesen olvassák oldalainkat, talán megértik.
Ahol élünk... egy farm sok-sok állattal, sok-sok munkával, sok-sok már megvalósított és még megvalósításra váró álommal... egy különleges élettel... mindez egy összetartó családnak, igaz barátoknak és egy csapat fáradhatatlan, kedves, szakértelemmel rendelkező munkatársnak köszönhetően egy csodaszép faluban Gyúrón... a béke szigetén válik valóra.

A TordasZoo Állatmentő Farm Kiemelten Közhasznú Alapítvány részére az adó 1%-os felajánláshoz az adószám: 18502648-1-07

Adó 1 százalék kapcsán további információ: TordasZoo Állatmentő Farm Kiemelten Közhasznú Alapítvány


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!
bohócdoktor vizit szja 1%