2024.03.29. - Auguszta

Ercsi Kulturális Ifjúsági és Sport Közalapítvány

Az Ercsi Kulturális Ifjúsági és Sport Közalapítvány bemutatkozása: Alapítványunk az elmúlt évek során szponzorai és nyertes pályázatai által rendszeres támogatója volt a városi nagy rendezvényeknek (Majális, Eötvös Napok, Várossá Válási Fesztivál). Az adózók 1%-ából támogattuk a településen élő közösségeket, intézményeket, civil szervezeteket és magánszemélyeket.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

2008 óta Ifjúsági Klubot üzemeltetünk, akiknek rendszeres közösségi teret biztosítunk kéthetenként a Művelődési Házban lévő klubhelyiségünkben. Nyáron Ifjúsági Tábort szervezünk számukra. 2011-ben játszótéri eszközöket adományoztunk a Művelődési Háznak.

A kuratórium tagjai munkájukkal támogatták a közösségi rendezvényeket, részt vettek a szervezésben és lebonyolításban. Az Ercsi Kulturális ifjúsági és Sport Közalapítványt 1999-ben hozta létre Ercsi város Önkormányzata, azzal a céllal, hogy Ercsiben sokszínű kulturális és sportélet alakuljon ki, ösztönözze az egyéneket, a kisebb közösségeket, a jogi és nem jogi személyeket a testi és szellemi fejlődés mind színvonalasabb formáinak megteremtésére. Az alapító a közalapítványt az 1990. évi LXV. tv. 8.§-ban megjelölt közösségi tér biztosítása, közművelődési tevékenység, sport támogatása és az egészséges életmód közösségi feltételeinek elősegítése közfeladatok ellátásra hozta létre.

A közalapítvány a fent meghatározott célok elérése érdekében kiemelten támogatja:
a város szintű rendezvényeket, az amatőr művészeti mozgalmat, a tehetséges fiatal művészeket, művészeti csoportokat, az ifjúsági- és gyermekrendezvényeket, kulturális és idegenforgalmi propagandaanyagok létrehozását, a közösségi, szabadidős és sport rendezvényeket, az ifjúság közéletben való részvételének fejlesztését célzó programokat, a sportegyesületek közösségi célú nagy rendezvényeit, a tehetséges fiatal sportolók fejlődését, a sportszakemberek továbbképzését segítő rendezvényeket, a turisztikai rendezvényeket, új sportágak, sporttevékenységek népszerűsítő rendezvényeit, a testi, érzékszervi, értelmi, beszéd- és más fogyatékos gyermekek szabadidős és sporttevékenységét, az egészségkultúrával, egészséges életmóddal és prevencióval kapcsolatos rendezvényeket, a fogyatékos gyermekek pedagógiai célú rehabilitációját.

Az Ercsi Kulturális Ifjúsági és Sport Közalapítvány részére az adó 1%-os felajánláshoz az adószám: 18492439-1-07

Adó 1 százalék kapcsán további információ: Ercsi Kulturális Ifjúsági és Sport Közalapítvány

Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!
bohócdoktor vizit szja 1%