rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Galéria » Egyesületi / alapítványi fotók » Adó 1% támogatás révén több ezer hátrányos helyzetű gyermek kap ajándékot

 • 2009

  Mayloo  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Adó 1% támogatás révén több ezer hátrányos helyzetű gyermek kap ajándékot
  A(z) Adó 1% támogatás révén több ezer hátrányos helyzetű gyermek kap ajándékot című képet 3994 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • A felajánlott adó 1 százalékok is segítik a hátrányos helyzetű gyermekek támogatását Adó 1% segítségével rászorulóknak segítjük a mindennapjait A felajánlott adó 1 %-ok is segítik a bajban lévő állatok mentését Csokigyűjtés, szeretetcsoki Adó 1 százalék támogatások révén sok kutyus talált szerető Gazdira Adó 1% támogatás segítségével több bajba jutott állatot sikerül megmentenünk A felajánlott adó 1 százalékok is segítik, a bajban lévő állatok gazdisodását Kórháztámogatás Adó 1% segítségével élelmiszerosztás a rászorulóknak Adó 1% felajánlások révén menekült meg és került szerető Gazdihoz Leó Adó 1 százalék segítségével bajban lévő állatok mentése Mesedoktorok
 • Adó 1 százalék, adóbevalláskor, adószám megadásával
  Minden, amit az adó egy százalék kapcsán tudni kell ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek ismertetői. Az szja 1+1% felajánlással segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos. Adó 1 százalék felajánlás révén segítsen Ön is!
 • további képek