rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Galéria » Egyesületi / alapítványi fotók » Adó 1% támogatás révén több ezer hátrányos helyzetű gyermek kap ajándékot

 • 2009

  Mayloo  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Adó 1% támogatás révén több ezer hátrányos helyzetű gyermek kap ajándékot
  A(z) Adó 1% támogatás révén több ezer hátrányos helyzetű gyermek kap ajándékot című képet 4072 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • A felajánlott adó 1 %-ok is segítik a bajban lévő állatok mentését Adó 1 százalék támogatások révén sok-sok mosollyal gyógyítanak a Bóhócdokik Adóbevalláskor ne feledje felajánlani adója 1%-át! Csokigyűjtés, szeretetcsoki Állatmenhely, mentett kutyusok adó 1%-ból Adó 1 százalék segítségével jutnak el a bohócdoktorok a vizitekre A felajánlott adó 1 százalékok is segítik a hátrányos helyzetű gyermekek támogatását A felajánlott adó 1 százalékok is segítik, a bajban lévő állatok gazdisodását Adó 1 százalék segítségével bajban lévő állatok mentése Adó 1% segítségével gyógyítanak a Bohócdoktorok Mesedoktorok Adó 1% segítségével rászorulóknak segítjük a mindennapjait
 • Adó 1 százalék, adóbevalláskor, adószám megadásával
  Minden, amit az adó egy százalék kapcsán tudni kell ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek ismertetői. Az szja 1+1% felajánlással segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos. Adó 1 százalék felajánlás révén segítsen Ön is!
 • további képek