2020.11.27. - Virgil

Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány

Az Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány bemutatkozása: Az alapítvány célja: a Magyarországon élő, magyar állampolgárságú gyermekek külföldön, kivételes esetben belföldön történő gyógykezelésének pénzügyi támogatása, - olyan speciális esetekben, amikor az a hazai intézetekben, vagy külföldi szakember meghívásos közreműködésével nem biztosítható.
Adó 1 százalék, adóbevalláskor, adószám megadásával
Minden információt megtalál oldalunkon, hogy adóbevalláskor az adó 1% felajánlása a lehető legjobb helyre kerülhessen! Adó 1% felajánlásakor ne feledje, hogy a kiválasztott szervezet adószámának pontos megadásával jut célba az 1%-os támogatás! Ha elakadna, adó 1 százalék felajánlás kapcsán kérjen könyvelőjétől, bérszámfejtőjétől segítséget! Nagyon szépen köszönjük adó 1 % felajánlását, nagy segítség az egyesületek / alapítványok jotékony programjainak sikerességéhez.
A külföldön történő gyógykezelésnek (rehabilitáció, gyógyszeres kezelés, gyógyászati segédeszköz alkalmazásának, kísérő szakorvos biztosításának), továbbá a hozzátartozó külföldi tartózkodásának indokoltságát az illetékes országos intézetekben működő szakmai bizottságok állapítják meg. A külföldön végzett műtétek és kezelések szakorvosi költségeit az OEP finanszírozza.

Az alapítók és a kuratórium kezdeményezésre 2004-től támogatást tud nyújtani a legújabb gyógyászati technikák elsajátításához - összefogva a hazai és külföldi gyógyintézetekkel. A Kuratóriumnak lehetősége van évente meghatározott összegben műszer vásárlásra pályázatot kiírni a gyermek-egészségügyi intézetek számára. A korábbi években a pályázható összeg: 5 - 6 millió forint volt. A támogatások mértékéről, valamint a pályázatok elbírálásáról az alapítvány kuratóriuma dönt.

A Kuratórium és a Felügyelő Bizottság mindent megtesz annak érdekében, hogy az "Egy szív a gyermekekért" Alapítvány működése a gyermekek érdekeit szem előtt tartva, a törvényi előírásoknak megfelelően szabályozott és ellenőrzött legyen.

Alapítvány döntően, - olyan gyermekeken, és fiatal felnőtteken - 21 éves korig - kíván segíteni, akiknek élete csak a fentiekben leírt módon menthető meg, vagy esetükben olyan speciális megoldás szükséges, melyre a hazai körülmények között sem szakmai, sem pénzügyi lehetőség nem áll rendelkezésre, illetve korlátozott.

Az Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány részére az adó 1%-os felajánláshoz az adószám: 19700904-1-42

Adó 1 százalék kapcsán további információ: Egy Szív a Gyermekekért Alapítvány


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!
Adó 1 százalék, adóbevalláskor, adószám megadásával
Minden, amit az adó egy százalék kapcsán tudni kell ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek ismertetői. Az szja 1+1% felajánlással segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos. Adó 1 százalék felajánlás révén segítsen Ön is!