2024.04.17. - Rudolf

Magyar Kárszakértők Országos Egyesülete

Magyar Kárszakértők Országos Egyesülete
Magyar Kárszakértők Országos EgyesületeA Magyar Kárszakértők Országos Egyesülete bemutatkozása: A MAKÁR Magyarországon jelenleg egyedülálló kezdeményezés, céljainkat, módszereinket és fejlődési irányunkat tekintve. 2005 áprilisában alakultunk 12 kiváló - szakterületükben is különböző és egymást kiegészítő - szakember összefogásának eredményeként. Alapító tagjaink között mind biztosítási szakjogászok, ügyvédek, mind pedig gépjármű, vagyon, szállítmány, fuvarozási, felelősségi és mezőgazdasági károk szakértői is megtalálhatóak.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A MAKÁR teljesen független, szakmai alapon létrejött társadalmi (nonprofit) szervezet. Közhasznú minősítéssel rendelkezünk.

Tagjaink érdekvédelmén felül céljaink között szerepel:

- a magyarországi kárszakértői munka minőségének emelése,
-a korrekt kárrendezés,
-és nem utolsó sorban a kártérítés időtartama lerövidítése.

Munkatársainknak sokéves tapasztalata van a vállalkozások (cégek) és különféle intézmények kárkezelésében. Az éles versenyhelyzetben, a szorító gazdasági feltételek és a hatékony működés követelménye idején ma már nem csak az üzleti vállalkozásoknak, de mindenkinek többre van szüksége, mint egy olyan szakértőre, akinek „csupán” technikai tudása van.

Olyan konzultánsokra, illetve esetenként egy egész szakértői csapat együttműködésére van igény, aki a teljes folyamattal tisztában van, tagjai minden tekintetben rendelkeznek ezzel a kollektív szaktudással, széles rálátással és tapasztalattal.

A Magyar Kárszakértők Országos Egyesülete részére az adó 1% felajánláshoz az adószám: 18186921-2-42

Adó 1 százalék kapcsán további információ: Magyar Kárszakértők Országos Egyesülete


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!
bohócdoktor vizit szja 1%