2022.08.16. - Ábrahám

Önzetlenül Másokért Alapítvány

Önzetlenül Másokért Alapítvány
Önzetlenül Másokért AlapítványAz Önzetlenül Másokért Alapítvány bemutatkozása: Alapítványunk célja a rászorulóknak oktatási, egészségügyi és szociális támogatás nyújtása, továbbá pénzbeli és dologi adományok gyűjtése raktározása és a rászorulókhoz való eljuttatása. Céljaink megvalósítása érdekében, önkénteseink végzik adománygyűjtő tevékenységüket! Alapítványunk tevékenységének egyik fő területe az adomány gyűjtés és ezek szétosztása. Önkénteseink, alapvető élelmiszerek, ruha és egyéb használati tárgyak, játékok begyűjtésével és a rászorulók közti szétosztásával foglalkozik.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Ezek beszerzéséhez és szétosztásához pénzbeli adományokat is gyűjtünk.

Önkénteseink közterületen, és házról-házra járva is gyűjtenek adományokat. Ilyenkor közvetlenül szembesülünk azzal is, hol van szükség a segítségünkre. Ha olyan családokkal találkozunk akik segítségre szorulnak, megpróbálunk képességeink szerint vissza látogatni hozzájuk később valamelyik segélyakciónk keretében.

Sajnos munkánk során azt tapasztaljuk, hogy egyre többen nélkülöznek, és egyre kevesebben képesek arra, hogy segítsenek.

Az Önzetlenül Másokért Alapítvány részére az adó 1% felajánláshoz az adószám: 18182082-1-43

Adó 1% felajánlása-felhasználása kapcsán további információ: Önzetlenül Másokért Alapítvány


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!
bohócdoktor vizit szja 1%