2021.06.25. - Vilmos

Shotokan Karate Közhasznú Önvédelmi Sportegyesület

Shotokan Karate Közhasznú Önvédelmi Sportegyesület
Shotokan Karate Közhasznú Önvédelmi SportegyesületA Shotokan Karate Közhasznú Önvédelmi Sportegyesület bemutatkozása: Az egyesület 1999 óta egyre növekvő létszámmal működik. A Shotokan Karate Közhasznú Önvédelmi SE. , tradicionális Shotokan karatét oktat gyermekeknek, fiataloknak és felnőtteknek. Az életforma, a küzdősport elsajátíttatásán túl célunk a gyerekek és fiatalok egészséges életmódra, önfegyelemre, kitartásra nevelése. Az Egyesületnek jelenleg négy szakosztálya dolgozik 65 fővel, melyek Egerben, Egercsehiben, Novajon és Edelényben működnek. Szervezetünk tehát regionális, tartósan és jól működik.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Folyamatosan dolgozunk az utánpótlás biztosításán, minél több gyerek és fiatal bevonásán.
Tagjaik között, 6 éves kortól a felnőtt korig férfiak és nők vegyesen vannak. Edzéseinket mindenki a saját elképzelése szerint látogatja, legyen az önvédelem, sport, testedzés vagy életforma.

Versenyzőink évek óta kimagasló teljesítményt nyújtanak az országos és nemzetközi versenyeken. Célunk a tradicionális harcművészet, a Shotokan karate gyakorlása, megőrzése és minden korosztály számára sportolás, versenyzés lehetőségégének biztosítása.

Az Egyesület döntő mértékben önkéntes munkával működik. Irodánk és működtetése egyaránt „házilagos”. Önkénteseink nem csupán időt és munkát, de pénzt is fektetnek a működésbe (telefonköltségek, irodai felszerelés stb.)

Edzéseink több helységben is megtalálhatók, a legváltozatosabb időpontokban, hogy aki kedvet érez a Tradicionális Shotokan Karate elsajátítására, az elérjen bennünket.

A Shotokan Karate Közhasznú Önvédelmi Sportegyesület részére az adó 1% felajánláshoz az adószám: 18581319-1-10

Adó 1% felajánlása-felhasználása kapcsán további információ: Shotokan Karate Közhasznú Önvédelmi Sportegyesület


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!
bohócdoktor vizit szja 1%