2020.11.27. - Virgil

Mezőségi Őrzőkör Közhasznú Alapítvány

Mezőségi Őrzőkör Közhasznú Alapítvány
Mezőségi Őrzőkör Közhasznú AlapítványA Mezőségi Őrzőkör Közhasznú Alapítvány bemutatkozása: Az alapítvány célja és tevékenységei: Az ördöngösfüzesi (Románia – Erdély) magyar közösség hagyományainak feltárása és megőrzése, valamint a Gyimesek és Moldva csángómagyar települései, az erdélyi Mezőség, a tágabb értelemben vett Erdély, továbbá más, határon túli területek magyar közösségei hagyományainak feltárása és megőrzése érdekében az Alapítvány célja: az ördöngösfüzesi és más mezőségi társadalmi szervezetek támogatása a közösség hagyományainak feltárásában és megőrzésében.
Adó 1 százalék, adóbevalláskor, adószám megadásával
Minden információt megtalál oldalunkon, hogy adóbevalláskor az adó 1% felajánlása a lehető legjobb helyre kerülhessen! Adó 1% felajánlásakor ne feledje, hogy a kiválasztott szervezet adószámának pontos megadásával jut célba az 1%-os támogatás! Ha elakadna, adó 1 százalék felajánlás kapcsán kérjen könyvelőjétől, bérszámfejtőjétől segítséget! Nagyon szépen köszönjük adó 1 % felajánlását, nagy segítség az egyesületek / alapítványok jotékony programjainak sikerességéhez.
- az ördöngösfüzesi és más mezőségi természeti, történelmi, kulturális és egyéb emlékek feltárása, felújítása, helyreállítása, megőrzése,
- az ördöngösfüzesi egyházi és szórványmúzeum működésének támogatása,
- az ördöngösfüzesi magyar kulturális és közösségi központ létrehozatalának és működésének támogatása,
- az ördöngösfüzesi Szülőfalum Alapítvány működésének és programjainak támogatása,
- a tehetséges mezőségi gyermekek és fiatalok iskolai előmenetelének támogatása,
- a mezőségi helyi kezdeményezések és települési társadalmi szervezetek programjainak támogatása,
- határon túli társadalmi szervezetek támogatása a határon túli közösségek hagyományainak feltárásában és megőrzésében, határon túli természeti, történelmi, kulturális és egyéb emlékek feltárása, felújítása, helyreállítása, megőrzése,
- határon túli magyar gyermekek és fiatalok iskolai előmenetelének támogatása,
- határon túli helyi kezdeményezések és települési társadalmi szervezetek programjainak támogatása,
- a határon túli magyar közösségek megmaradását szolgáló beruházások és tevékenységek támogatása,
- a vicei Csángó-Szórványmagyar Bástya Kollégium és Bástya Egyesület működésének támogatása.

A Mezőségi Őrzőkör Közhasznú Alapítvány részére az adó 1% felajánláshoz az adószám: 18366422-1-20

Adó 1% felajánlása-felhasználása kapcsán további információ: Mezőségi Őrzőkör Közhasznú Alapítvány/a>


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!
Adó 1 százalék, adóbevalláskor, adószám megadásával
Minden, amit az adó egy százalék kapcsán tudni kell ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek ismertetői. Az szja 1+1% felajánlással segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos. Adó 1 százalék felajánlás révén segítsen Ön is!