2024.02.28. - Elemér

Természetes Gyógyítás Alapítvány

Természetes Gyógyítás Alapítvány
Természetes Gyógyítás AlapítványA Természetes Gyógyítás Alapítvány bemutatkozása: Az alapítvány célja és tevékenysége: a természetes gyógyítással kapcsolatos oktatási, tájékoztatási, felvilágosítási tevékenységek, valamint a természetes gyógyítással kapcsolatos eszközök és termékek kutatásának segítése. A nehezen gyógyítható, illetve államilag nem finanszírozható betegségek kezelésének támogatása. A vizsgázott természetgyógyászok érdekképviseletének biztosítása, továbbképzésük és konferenciák szervezése.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

- A természetgyógyászat módszereinek és eredményeinek tudományos kutatása, orvosilag -bizonyíthatóvá tételének támogatása.
- Az orvostudomány és a természetgyógyászati módszerek elfogadásának támogatása (közös oktatás, közös konferencia, közös folyóirat, közös rendelések).
- Az egészséges életmódra nevelés folyamatában a természetes módszerek támogatása, különös tekintettel a fiatal korosztályra, az egészség megőrzésével és a betegségek megelőzésével kapcsolatos oktatás, tájékoztatás, tevékenységi körébe tartozóan.

A Természetes Gyógyítás Alapítvány részére az adó 1% felajánláshoz az adószám: 18169995-1-42

Adó 1% felajánlása-felhasználása kapcsán további információ: Természetes Gyógyítás Alapítvány


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!

bohócdoktor vizit szja 1%